MIKÄ ON TEATTERITEHDAS ry? Joulukuussa 2017 Seinäjoelle perustettiin kulttuurialan ammattilaisista koostuva Teatteritehdas ry. Yhdistyksen tarkoituksena on toimia Etelä-Pohjanmaalla vaikuttavien kulttuurialan ammattilaisten yhdyssiteenä, sekä ammattitaidon kehittäjänä. TAVOITTEET Yhdistys järjestää mm. kurssi- ja seminaaritilaisuuksia, koulutuksia sekä näyttelyitä. Yhdistys suuntautuu taiteelliseen teatterin tekemiseen ja hakee uusia keinoja erilaisten kohderyhmien tavoittamiseen. Yhdistys tukee ja hakee yhteistyötä paikkakunnan muiden kulttuuritoimijoiden kanssa. Yhdistys haluaa olla osana matkailun edistämistä sekä tuoda paikkakunnalle myönteistä julkisuutta. Toimintaa suunnitellaan useaksi vuodeksi eteenpäin. Tavoitteena on myös hankkia omat tilat toiminnalle.
TEATTERITEHDAS ry:n jäsenet: Mikko Timonen Ohjaaja/yhdistyksen puheenjohtaja Rami Mäkilaine Näyttelijä/yhdistyksen sihteeri Satumaa Veikkola Ohjaaja/muusikko/näyttelijä Ville Orttenvuori
Näyttelijä Virpi Aho Koreografi/näyttelijä Kari Manu Tuottaja Virpi Nikkola
Puvustaja
NYKYTILANNE
 Yhdistyksen ensimmäisen produktio on Rocknäytelmä Mental Smack. Näytelmän ensi-ilta on 5.1.2019 Seinäjoen Rytmikorjaamolla. Rytmikorjaamon esitysten jälkeen näytelmää viedään Etelä-Suomeen kiertueelle clubeille ja teattereihin talven/kevään 2019 aikana. Kesäksi 2019 esitystä tarjotaan eri festivaaleille.

teatteritehdas@gmail.com

puh- 040 750 0565